0 Recenzie SKU: w221

ALTINYILDIZ Steak Nôž Zakrivený Nôž Šéfkuchára Kuchynské Nože Ručné Vysoko Kvalitné Profesionálne Nehrdzavejúcej Ocele Steak Mäso Fréza

Skladom


Ručné Kuchyne Šéfkuchára Nôž Set

Výrobný Typ : RUČNÉ

Materiál : 4116 NEMECKÝ OCELE

V takmer každom meste v Turecku je čepeľ výroby je možné vidieť, že majster.Avšak, existuje len málo miest, ktoré sú známe pre túto prácu.Prvý z nich je Yatağan, mesto, v Denizli.V skutočnosti, dva prvky, ktoré ležia za kvalitu Yatağan nožov: Osmanskej história a Denizli je zručnosti v tejto oblasti.Od nadácie Osmanskej Ríše, Yatağan okres Denizli vyrobené meče pre vojakov Osmanskej Ríše.V tejto oblasti, kde veľkí majstri boli vyškolení, meč výroby vzal svoje miesto medzi slušný povolania.Toto povolanie, ktoré má dôstojnosť a zisky, sa stal remesiel, ktorá sa odovzdáva z otca na syna, v Osmanskej obdobie.V Denizli remeselníkov, ktorí pokračovali v tradícii z otca na syna, sa tieto Yatağan Nože značky dnes.Vďaka rozvoj a zmenu výrobných metód a techník v priebehu času, Yatağan nože získali významné miesto tak v krajine a v zahraničí.Ako v každej výroby prácu, jedným z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich kvalitu v nôž výroby je nepochybne použité materiály.Yatağan remeselníkov použiť tepelné spracovanie ocele na výrobu kvalitných nožov.Do tohto procesu, zvyšujú ocele 54 rockwell a vyššie tvrdosť vody, čo má za následok veľmi silného materiálu.

Po výrobe ploché ocele po roku 1950, nôž metódy výroby taktiež zmenili.Tieto železné tyče, ktoré sú ploché, sú najprv nakrájame na prúžky s pásy rezací stroj, tieto prúty sú vykurované mechy a obe tvarované a spevnených vzájomne s dvojitým kladivo.Tento kúsok zahreje a porazený tri krát.Potom tento tvar je rez spolu s rukoväť veľkosť.V zvládnuť proces, je vykurovaný dvakrát viac, a vzhľadom na jeho konečný tvar s dvojitým kladivo.Aby pečiatka a otvor na rukoväte jednoduchšie, nôž je žíhané znova a spodnej časti otvor je vŕtané s hornej okrúhle pečiatky bez zmeny farby.Pečiatky sú vyrobené z ocele a majú na zadnej strane slová napísané na ne.Keď je táto pečiatka je hit rýchlo s kladivom, to vyjde duté na už horúci nôž.Aby ocele byť silnejší v prevádzke, aj pracovať a udržať si svoje prvé ostrosť, to je tĺkol bez ohrevu s 1-1.5 kg kladív, toto sa nazýva "suché kladivo" proces.Teda, strukoviny, kontaktujte všetky časti železa, ich molekuly sú komprimované a železa sa stáva odolnejšie.Potom stonky sú vyrobené podľa určitých typov a modelov a ochladzovací proces sa začal.Stlmenie sa vykonáva pomocou rôznych metód, od oka rozhodnutie.

€15.25

Zdieľať

Nôž Z Ocele 440c, Umenie Nôž, Pocket Knife Japanese, Knive, Dizajn Noža, Kuchyňa Knive, Sekáčik A Nôž, Skladacie Kované Nože, Kábel Nôž Japonský, Zložiť Nôž.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele, 4116 NEMECKÝ OCELE
Funkcia Skladom
Druh Nože
Nôž Dĺžka 21-25 cm
Pôvod TR(Pôvodu)
Celková Dĺžka 35-39 cm
Typ Noža Kuchynských Nožov
Vyhľadávanie